nuuuså

Är så sugen på att köra dipdye på mitt hår! men är så rädd att det blir fult eller konstigt eller fel eller så. men då är det ju bara o färga om i och för sig...

frågan är bara om jag ska färga det på mitt löshår jag har nu eller köpa nått löshår och färga på det...

en ring

här ser ni min nya ring, i oskärpa men ändå.
jag vet inte varför, men idag har jag vart sur i princip hela dagen. allt har blivit fel. och när jag kom hem skulle jag ta lite fina bilder som jag kunde lägga upp här. tog runt 500 bilder. EN vart bra. Och där ser man inte ens mitt fejs. vad är det med mig och oskärpa? kan inte ta en enda bild som inte blir suddig nånstans. och jag vill inte använda blixt för blixt suger getsnopp.
ÅH sur tjej hej.
går och lägger mig så kanske det blir bättre imorgon. usch.

filosofi

sitter på en tråkig filosofi lektion och har tråkigt. slutar om 45 minuter för dagen så det var ju iaf roligt... bara det att man måste sitta kvar ex antal timmar o plugga matte för imorn så blire omprov. bajssssssssssss

lite allmänt

igår var jag på middag hos familjen Mattsson i Tierp! var trevligt, vi åt gott, spelade massa roliga mobilspel (var tvungen o ladda min mobil typ 3-4 gånger haha) och pratade om livet :) 

i fredags var jag också på middag, tog lite bilder som kommer upp senare idag. idag ska jag åka till Gränby C och kolla lite kläder med mamma! bilder på det kanske kommer senare idag också :)

IT IS FINISHED.

Dom flesta har nog sett den här videon by now, den har cirkulerat rätt ordentligt ute i cyberspace. Men för dom som inte sett den och känner att dom hatar religion och vad det har gjort med oss människor, men fortfarande vill tro på någonting, kolla in den här videon. Killen är grym!

idag m.m

idag sa jag upp mig. känns sjukligt underbart! tog mig ett bad när jag kom hem för att fira min frihet och också nu, min renlighet! 
imorn blir det middag på tilltugg för att fira fina bex som blir 19 år! ♥

hair donut

i mina ett år och 6 månaders användande av löshår, har jag fått uppleva många nya sätt att ha mitt hår. flätor, ponytails, lång hästsvans och nu det moderna - hair donut bullen.
eftersom jag inte är så ekonomiskt stabil atm så fick jag ta pappas gamla strumpor och göra mina egna, funkade perfa! dock är mitt löshår och mitt riktiga hår en aning skitit så för det ber jag om ursäkt!

from the back
from the side

allmänt prat

imorgon ska jag jobba. eller ja, idag snarare. eller ja, ikväll snarare. 17:00 - 21:00 sitter jag återigen och ringer till kunder.
Men först ska jag prata med min chef, och säga upp mig. det ska bli skönt att inte ha tider att passa och långa pass att uthärda pratandes i telefonen. men jag kommer ändå sakna provoice lite. människorna, atmosfären, kaffet, ja.. sånt där.
jag kanske faktiskt kan hinna med lite bloggtid när jag slutat! hihi... vi får se! 

justja, ska köpa godis imorgon också. mums!


dumma dumma skola

Idag är en sån där dag, då jag vill åka till Knivsta, besöka min gamla skola, och pissa på den och alla lärare och framförallt rektorn. Det är den sämsta skola som finns i hela Uppsala, no fucking doubt. Pga den sitter jag här nu, med en historia uppgift och fattar ingenting. Känner mig dum i huvudet på riktigt. Alltså inte dum = elak utan dum = korkad. 

varför kan inte jag vara allmänbildad, smart och ambitiös som alla andra? 

nu ska jag skriva en historiarapport. som kommer suga elefantsnopp.

sex i stan och pasta mitt i natten

sex and the city, tidsfördrivet som dödar mitt sovschema.
pasta mitt i natten är finfina grejor!

new stuff

ibland behöver man fräscha upp. och eftersom jag inte är den mest fotogeniska eller den mest piggaste tjejen i lådan så får det bli simpelt. jag pratar naturligtvis om min senaste lilla touch på bloggdesignen. det är simpelt, kanske en aning tråkigt, men ändå helt ok! :) 

Idag har jag besökt min kära farmor och farfar, var kul fast vi åt någon slags middag/lunch klockan 3 så nu sitter jag här och är hungrig och önskar att jag kunde gå ner och äta tacos eller något... ååh tacos ♥ 

men nu väntar lite sex and the city!

Ester, min vän, du är bäst.



Här mina vänner, är en grym tjej på 17 bast som är en av dom få som faktiskt kan sjunga här i Uppsala, eller ja, här i Sverige snarare. 
Så tycker ni ska kolla, gilla och kommentera något snällt! För ja, hon är ju bäst :D

scones frukost och sötaste killen i världen



Nygräddade scones direkt ur ugnen! 



Hittade en liten kille som vägrade vara med på bild... haha så söt!

trotsar urinvägsinfektionen och beger mig ut i mörkret.

så, efter mycket om och men så ringde jag jobbet och sjukanmälde mig. Ungefär en timme senare får jag ett sms från Lisa som frågar om jag ville ta en liten kvällsfika med henne och martina. självklart ville jag det så jag lämnade mitt forna tempel (toaletten) och satte mobilen på laddning. nu återstår bara lite stämningsmusik, fixning och möjligtvis laddning av kamera så är jag ready to go! 



urinvägsinfektionens fel.

Då har vi kommit till den fina årstiden, vinter.

Då när min hy ger upp om ett existerande liv och förfaller till en torr, ensam och grå fasad.
Då när jag får urinvägsinfektion 1000 gånger varje månad och oftast tillbringar mina dagar på toaletten.
Då när alla mina vänner är för trötta för att resa sig ur soffan, inklusive jag. (vilket leder till att man inte gör så mycket)
Då när det är kallt som fan. 
Då när bussen alltid är sen och alla busschaufförerna alltid är förbannade.
Då när jag längtar efter sommaren.
Då när jag svär åt Gud för att ha givit oss denna förbannade jävla årstid. (He's my man)

Så vart lämnar då det här mig? jo, det lämnar mig sjukanmäld från jobbet, inlåst på toaletten och med en infekterad urinväg. 

peace out hombres.

RSS 2.0