dag 1. vem är jag ?

I mitt horoskop står det alltid samma sak. "Ordningsam, pedantisk, jordnära, renlig." Om ni skulle suttit här med mig skulle ni skrattat. Mitt rum ser ut som ett bombnedslag, jag har inte tvättat mitt hår sen i fredags då jag färgade det och jag är nästan läskigt oberoende av att jag ligger efter i säkert 4-5 ämnen i skolan just nu. Livet leker! Eller? 

nej jag är nog inte den mest ordningsamma personen i lådan. heller inte den mest aktiva i skolan. men när jag väl vill ha saker gjorda, då jävlar ser jag till att få det gjort och in i minsta detalj. Så kanske på något vänster så stämmer min horoskopiska beskrivning av mig själv.
Jag själv skulle dock säga att jag är en väldigt lugn och sansad person, trevlig och snäll (ja, jag är faktiskt både trevlig och snäll!) och så vidare. Men jag tror nästan allt sånt här beror väldigt mycket på vilka man umgås med i mitt fall. För jag är väldigt tillbakadragen och blyg med folk jag inte känner, men när jag väl lär känna dom bra så pratar jag på och skämtar om bajs och kiss och sex och annat hur mycket som helst, och då är jag fan rolig. Så humor är inget jag avsaknar direkt.  

Sen kan jag ju snacka i hundra år om hur jag är och inte och att jag inte tar skit (som grynet säger) osv, men det skulle bli för långt för mina stackars bloggläsares trötta ögon. (Ja Martina, jag syftar på dig, haha!).



Det är ju faktsikt långt redan nu haha! Får kompensera med massa bilder imorgon! (är ju nästan ledig). puss på er som läser.

30 days to go

Sitter nu i skolan och gör ingenting, har foto men har inte några bilder så ja... det säger väl det mesta kanske. Så kikade in lite på martinas blogg och fick se att hon ännu en gång lagt upp en "30 dagar" lista. Snodde den rakt av, kommer bli kul att fylla bloggen igen. Och denna gången kanske jag gör det seriöst...


dag 1.
vem är jag ?
dag 2. en bild på mig som liten.
dag 3. ett ögonblick.
dag 4. när jag lagar middag så...
dag 5. vad är kärlek ?
dag 6. min kamera.
dag 7. såhär ser jag ut när jag bara är hemma.
dag 8. favoritsaker.
dag 9. min tro eller livsfilosofi.
dag 10. mina skor.
dag 11. platser jag rest till.
dag 12. 10 saker du inte vet om mig.
dag 13. en vanlig dag hemma hos mig.
dag 14. dåliga vanor och laster.
dag 15. internetsidorna jag besöker mest.
dag 16. faktaruta.
dag 17. ett barndomsminne.
dag 18. ett pinsamt ögonblick.
dag 19. min favoritårstid.
dag 20. mina hårfärger och frisyrer genom tiderna.
dag 21. musiken jag lyssnar på.
dag 22. det här gör mig upprörd.
dag 23. mitt hem.
dag 24. det här får mig att gråta.
dag 25. det här är jag bra på.
dag 26. dom snyggaste kändisarna enligt mig.
dag 27. min favoritplats.
dag 28. saker jag saknar.
dag 29. det här ville jag bli när jag var liten.
dag 30. det här ska jag bli när jag blir stor.

NY BIKINI INKOMMEN. HURRA!


skit i att jag ser ut som ett mongo i ansiktet. tog fan 60 bilder typ och detta är vad jag får fram. skjut mig nu.

för övrigt har helgen vart rätt bra, eller ja. lovet över huvudtaget har varit nice. igår träffade jag Ludvig och han tog med mig till massa folk lite här och var. det var trevligt! idag fick jag äntligen hem min jävla bikini som jag fick skicka tillbaka och massa för att den var för liten och hej och hå. men nu är den här!! hurra hurra hurra.
den är rätt fin, tror nog jag kommer använda den som tusan i sommar. åh. sommar. mmh.

humelihum

Nu sitter jag i skolan och chillar gärnet. Vi hade nått slags nationelltprov imorse i Engelska så vi fick lite ledigt såhär efteråt. Så nu sitter man och väntar på att filosofilektionen ska ta sin början, woho. 

Igår försökte jag klippa in mitt löshår i mitt vanliga hår vilket slutade med en smärre katastrof då jag tunnade ur löshåret mer än klippte av det... eller så var det bara sjukt orealistiskt långt och även fast jag klippte såg det långt ut. Bild kommer nån dag, men antagligen inte idag då jag får lite finbesök från huvudstaden! men ska försöka fixa det så snabbt som möjligt i alla fall :)
nu ska jag spela CastleVille med Martina och Linda och dricka kaffe.

färgning av hår är nu komplett.

då vart min helg till en innesittarhelg. men det gör mig inte speciellt mycket då jag igår tog mig tiden att smita iväg till gottsunda och få mitt hår färgat ännu en gång. och nu är det precis den där mörkbrunröda färgen som jag vill ha. kunde inte varit nöjdare!
så denna lördag kommer gå åt till att äta (eftersom jag enbart fått i mig tre mackor och två koppar kaffe sen igår runt 5 snåret), sätta i och klippa in löshår, titta på melodifestivalen och äta glass! imorgon är det söndag och också sista lovdagen. uscha mig vad jag inte längtar till skolan.

utan internet försmäktar jag på denna ö.

har varit utan internet i ca 32 timmar. dör lite grann, men nu fick jag uppkoppling av mamma för 99:-! tackar och bockar. 99 kr för 24 timmar. imorgon åker vi ju ändå hem så det var ett rimligt antal.
jag utlovade bilder så här kommer det några:

lite utsikt från backen. 
en megastor brasa mitt i restaurangen vid vår lägenhet (som för övrigt ligger mitt i backen hehe, vår familj är inte lat, nejnej!)
hälften av min dysfunktionella familj. (pappa + lillebror). fint.
nu ska vi snart ut i backen för sista gången. ska bli skönt att komma hem imorgon!

första skidåkar-dagen.

nu har jag överlevt första dagen av denna lilla resa. det var roligt att komma ut i backen igen efter det långa året som gått. dock hade jag en aning för lite kläder så kylan gjorde sin rätt och jag gav upp efter 3½ timme (inklusive lunch, som var så jävla gott.) hehe. 
hur som helst, tänkte ta med mig kameran imorgon ut i backen och försöka ta lite bilder men vi får se. Ska dock försöka ta lite bilder på lägenheten innan vi åker hem!

sticker till Björnrike

Nu sticker jag till Björnrike. Men! jag tar med mig både dator, trådlöst internet och kamera så jag kan lägga upp och vara aktiv. Men än så länge får ni nöja er med google-bilder:
såhär ser det ut med backar osv. ganska nice ändå!
Så nu ska jag åka bil i ca 5-6 timmar. So long amigos.

TPMH (trött på mitt hår)

Det finns en hel del saker som jag ogillar med att färga håret. I alla fall när jag färgar brunt. Grejen är att jag vill ju ha mörkbrunt. nästan svart, men ändå inte svart. och då brukar jag ta nån mörkbrunfärg, som funkar den första veckan och sedan blir det bara bajs.

Låt mig demonstrera.
Första dagen - fjärde dagen: Svart/mörkbrun.
fjärde dagen - dag fjorton: SKITBRA.
Och sen går det bara utför.

Jag färgade mitt hår några dagar innan julafton (eller nyår, mitt minne är inte det bästa) och redan nu är mitt hår dassigt. typ gråbrunt. VARFÖR?!?!?!?!? ÅÅÅÅÅÅH. och jag orkar inte färga 10000 gånger i månaden för då kommer mitt hår aldrig växa ut så jag kan slänga mitt förbannade löshår nån gång. fan. 
Men men, imorgon drar jag till Björnrike och köttar skidbacken i min bajsbruna hårfärg. puss på er.

tog ledigt.

idag tog jag ledigt, så nu sitter jag här och dricker kaffe och lyssnar på Aqua.... av nån anledning. ska väl plugga idag också, någon gång... hehe. har filosofi uppgifter, svenska uppgfiter och historia som ska in. bläääää. hatar att jag är så lat så jag inte gör läxor och uppgifter i tid :( 

men men. får skylla mig själv. karma is a bitch osv

outfittan & en ring

koftan är mammas, mössan har farmor stickat, resten är bara skit.
Köpte även en ring idag och träffade Mikaela över en snabb fika på storken, var jättemysigt! ringen är fin också. 

puss

Gravidbloggar och sådant.

jag har varit medlem på blogg.se en ganska lång tid, och på senare år så har jag märkt att bloggarna som visas både i "mest lästa bloggar" och på startsidan på blogg.se handlar om en enda sak - gravida/mammabloggare. 
hur kommer detta sig? visst jag förstår att det är intressant, speciellt om mamman är typ 13. Då är det ju rena rama galenskaperna som händer i statistiken. Men min fråga till alla där ute är ändå, om den här tjejen hade vart 13 och skrev om.. ja det 13 åringar gör nu för tiden, skulle bloggen vara lika intressant då? Nej skulle inte tro det. 

Det jag vill få fram är att det är för lite tonårsliv och för mycket mammagos på blogg.se. Dom kan väl i alla fall länka sånt som vi icke-barngalna är intresserad av? typ mode, foto osv. Och förlåt men att mamman som har mammablogg tar bilder på barnet eller inredningen i hennes lägenhets, gör hennes blogg inte till en fotoblogg.
Nu ska jag spela facebook-spel. Det är de roligaste ni får av mig för idag, för jag tänker inte göka fram en unge bara för att bli uppmärksammad. 

(notera nu att jag inte är barn-hatare, jag gillar barn. när dom är söta, tysta och inte slamrar och skriker. och jag tänker självklart skaffa barn när jag blir äldre, två stycken t.o.m. så don't hate.) 


pluggerier.

Imorgon är det psykologiprov, så idag sitter jag och läser om sexister och psykisk ohälsa. Freud är med på ett hörn, fast det kanske ni förstod?
Om jag inte var så upptagen skulle ni få en bild på min outfitta, dock var den inte så superduper speciell idag. Vanlig svart korsett, stor grå kofta (den jag har på profilbilden) och ett par jeansleggins. sååååå :) hehe.
Funderar på att sätta på Nightmare Before Christmas senare och smörja in mig i min nya fruktkräm som jag köpte på apoteket. om ni bara visste hur gott jag luktar efter jag smörjt mig! ni skulle följa mig som hundar efter en saftig köttbit! haha.
jaja har inget mer o skriva för idag. fis på er.

skola igen

nu sitter jag och myser i skolan igen, vi pluggar till psykologiprovet som vi har på torsdag. kognitivt beteende och freud står på schemat idag. och lite Oboy. går inge bra med tanke på att jag har bloggen, facebook och tumblr igång på samma gång... men men!
skulle egentligen ha haft prov i filmkunskap idag också men icke, hela lektionen är inställd och jag sitter nu här och försöker fatta fokus i psykologins magiska värld.
hoppas förövrigt att alla får en fin alla hjärtans dag - singel som upptagen. puss !

cornelis & kaffe

sitter i min favoritkofta (som egentligen är mammas) och dricker kaffe. Cornelis spelas i högtalarna och jag har inte pluggat någonting till filmkunskapsprovet imorgon. för en timme sedan så tänkte jag att jag kunde ta lite snygga bilder på mig själv, det lyckades ju (inte). ser ut som en fjärt på allihopa. men tänkte ändå dela med mig av två st.



Sådärja! då har man bloggat lite idag också, fejnt. nu ska jag fortsätta lyssna på cornelis och dricka kaffe. 

godkväll.

skolaaaa

sitter i skolan och mår bajs. vill bara hem och sova i tusen år tills min drömprins väcker mig med en kyss eller mängder av god mat. men får nog nöja mig med en skrikig klass och mängder av facebookspelsspelande (fint ord jag vet). 

Nu ska jag jobba filosofi. Ciao amigos

lite känslosamt sådär.

vi kommer komma till en tid, då du aldrig kommer se på mig sådär igen och jag kommer alltid se på dig som jag alltid gjort.
det kommer komma en tid då du tar en annans hand i din, säger samma ord som du sa till mig, tar någon annan dit jag är.
det är en tid som är idag, då jag känner varje närvaro, varje andetag, varje ögonblick, varje harkling, varje rörelse och varje dragningskraft som ett knivskarpt sår i hjärtat.
hur kan det vara så, att man dragit ner sig i en sån stor, djup och sårbar historia med någon, men ändå suktar efter mer? hur kan jag sitta i samma rum som dig, se dig, känna din närvaro, hata dig, men samtidigt älska dig, mer än någonsin förut när jag vet, att du aldrig kommer se mig som någon som är din igen? hur kan man vara så dum, så att man släpper iväg det dyrbaraste man har?
det låter fult, och det låter framför allt klyschigt, men när man har gett någon annan sitt hjärta, hur får man tillbaka det då?
det har gått år, och jag kan fortfarande inte känna likadant för någon som jag gjort för dig. <i>som jag gör för dig</i>. jag är så jävla rädd för det här. för sårbarheten, för dig. för att jag aldrig mer, någonsin, kommer känna såhär igen. och det låter ju helt otroligt egentligen, men idag, eller ja, ikväll, så känns det sådär igen. som att du, du är fan den rätta. det finns ingen annan, ingen annan som slår dig. det finns ingen som kan va som du.
vi kommer komma till en tid, då du aldrig kommer se på mig sådär igen och jag kommer alltid se på dig som jag alltid gjort.
det kommer komma en tid då du tar en annans hand i din, säger samma ord som du sa till mig, tar någon annan dit jag är.
det är en tid som är idag, då jag känner varje närvaro, varje andetag, varje ögonblick, varje harkling, varje rörelse och varje dragningskraft som ett knivskarpt sår i hjärtat.

hur kan det vara så, att man dragit ner sig i en sån stor, djup och sårbar historia med någon, men ändå suktar efter mer? hur kan jag sitta i samma rum som dig, se dig, känna din närvaro, hata dig, men samtidigt älska dig, mer än någonsin förut när jag vet, att du aldrig kommer se mig som någon som är din igen? hur kan man vara så dum, så att man släpper iväg det dyrbaraste man har?

det låter fult, och det låter framför allt klyschigt, men när man har gett någon annan sitt hjärta, hur får man tillbaka det då?
det har gått år, och jag kan fortfarande inte känna likadant för någon som jag gjort för dig. som jag gör för dig. jag är så jävla rädd för det här. för sårbarheten, för dig. för att jag aldrig mer, någonsin, kommer känna såhär igen. och det låter ju helt otroligt egentligen, men idag, eller ja, ikväll, så känns det sådär igen. som att du, du är fan den rätta. det finns ingen annan, ingen annan som slår dig. det finns ingen som kan va som du.

RSS 2.0