pluggeliplugg

idag har vi pluggeliplugg tisdag igen. Jag har skickat iväg en krönika och skrivit lite på en discussion essay på engelskan! men nu ska vi packa ihop allt och bege oss till stan, jag ska försöka shoppa lite och martina ska följa med sin pojkvän på jakt efter något fint till hans mamma!
imorgon blir det en galen bra dag! Först har jag skola till 12.35, jobb från 13-17 och efter det middag hos Ingrid och på kvällen ska vi se nya twilight filmen!
så det kommer bjudas på bilder och åter bilder! (hoppas jag).
puss

dag 29. såhär ser en vän på mig

i lite mer än ett år har jag känt Elvira, Viret, "den lilla tjejen".
det hela började med gymnsiet, jag spanade över skolgården och fick syn på Elvira. jag tänkte att "fan vad snygg hon är, hon lär vara bitchig". och det var hon. haha nej, skojade. men efter lite om och men blev vi vänner ändå, då såg vi ut ungefär såhär:
Elvira är skön och underfundig filur, med ständig kaffeabstinens och alltid ett leende på läpparna. HAHA. nejmen Viret är fett jävla skön.
vi har bråkat lite, skrattat mycket och vart på flertalet sugiga fester tillsammans. när jag ska ut i kylan för en cigg är det oftast Viret jag ringer och snackar skit med, för hon är en sån där gurl som man alltid har något att prata om med. vi gnäller på jobbet (även om jag slutat), gnäller på plugget och gnäller lite i allmänhet.
Elvira påminner mig lite om en Angry Bird (hata mig inte nu kvinna!). liten, farlig och hon kan se förjävligt arg ut men egentligen är hon fedt snäll och positiv. och hon brukar attackera gröna grisar. typ.
jag hoppas att Elvira tycker att hon är lite best hest som jag tycker att hon är, och att hon alltid fortsätter skutta runt och vara sådär glad som bara Viret kan vara.
SÅ SER JAG ALLTSÅ PÅ ELVIRA. jävligt bäst, glad, arg när hon inte dricker kaffe, hatar gröna grisar och en vän jag hoppar få med med länge, länge. OCH hon kan citera hela scenen med äglarna ur Björn Bröder med mig, det säger ju allt liksom.
så lär jag ju vara sådär töntig och länka till min blogg också, där kan ni få se ocensurerade bilder på cheyen. hett tips liksom. MIN BLOGG
jag och Viret spelar schack. jag ba "skärp dig nu och fokusera" men hon ba flummar.

så går det när man fastnar på internet..



som sagt, när man har för mycket fritid blir det massa pillerill i både paint och photoshop. och här är då det magnifika resultatet! kikade runt på lite affärer jag handlar väl och ofta på, och sim salabim har jag bestämt mig för att gå på en liten shopping tur på måndag/tisdag innan jobbet! :D tjohoo!

det snöar, äntligen! :')

Det snöar!! äntligen!! ååååh skidorna ska fram, pulkan, stjärtlappen! JA JA JA! HURRA! Jullåtar, presenter, glada människor, nuu jävlar händer det grejor!
Åååh nu är jag lycklig, satt och lyssande på Michael bublé's cover på "it's beginning to look alot like christmas" och så tittade jag ut genom fönstret och BAM suuuuuperstora snöflingor all over the place! JIPPI!! :D

idag och imorgon

idag är det lördag men inte vilken lördag som helst utan SUPERLÖRDAG PÅ JOBBET! 
Vilket innebär att dom bjuder på pizza, piskar oss i 6 timmar och sedan låter oss gå hem och må dåligt resten av kvällen. Nej nu tog jag i, jag vet faktiskt inte vad som kommer hända idag förutom pizza-grejen. Ikväll får jag finbesök här hemma vilket också innebär att jag måste snabb-städa medan min gäst håller sällskap någon annan stans... hmm

Imorgon kommer dagen likna denna dag, jag kommer jobba 12-18 men förhoppningsvis kommer jag få sluta 15 för att hinna springa och se fyrverkerierna i botaniskaträdgården här i Uppsala, Chris Medina skulle sjunga också så det kan ju vara lite cool och se! Då kommer antagligen ni få en del bilder också :D men nu ska jag ner o äta frukost och fråga om min farmor kan skjutsa mig till jobbet sen... 



cry if you need to, but i cant stay to watch you





We live in a generation of not being in love, and not being together
But we sure make it feel like we're together
Because we're scared to see eachother with somebody else.

But I need someone different.

EN MÅNAD KVAR!!!!

TILL JULAFTON!!! Jadå, på söndag är det första advent och om fyra veckor är det julafton! åh så kul det ska bli! jag har ganska många julklappar på min lista, allt från polaroid kamera till tofflor man värmer i micron. 

Imorgon eller på söndag ska jag och mamma julpynta lite i huset, eftersom vi inte fått upp en häck runt huset än så kör vi lite amerikanskt och sätter en krans på dörren istället :)

nu har jag engelska, och sen historia och sen åker jag iväg och jobbar! ska gå in o fråga om jag får börja jobba direkt istället för att vänta till klockan 5... hoppas det går! då får jag kanske sluta lite tidigare också.. hurray :D

hanna & ingrid är mongos

Sitter och försöker plugga engelska men ingrid och hanna har en egen imogen heap cover show här... om jag hade min kamera skulle ni fått både videos och bilder men tyvärr måste jag göra er besvikna!
Roliga är dom i alla fall, och det är ju huvudsaken! :D

tisdagens pluggeliplugg

Trötta men glada tjejer!

ensammast i skolan, what uuuuuuup

sitter helt lonley i skolan och gör... ingenting. ska egentligen plugga historia men har så ont i magen att jag inte kan fokusera. har tappat bort mina hörlurar också, vilket suger balle. det här är typ fjärde gången jag tappar bort dom. woho, och jag hittar dom typ aldrig så jag får köpa nya för 100:- WO FUCKING HO. funderar på att gå och sminka mig. bläääää



positiva jobbnyheter!

Så, jag gick till jobbet idag, nervööös som fan att dom skulle sparka mig för att de va typ tredje gången jag bytta schema ändring osv, men det gick bra. fick hela fikarummet att skratta då jag kom in i fikarummet med oskyldblick, plutade med läpparna och sa ledsamt "Eriiik... jag vet att du kommer hata mig ännu mer nu... men jag kan inte jobba idag heller :(((" haha, han skrattade bara o sa att han inte hatade mig alls ( :D :D :D :D :D ) och att jag skulle snacka med THE BOSS (oskar). 
så jag snackade med THE BOSS och ändrade mitt schema. så i helgen jobbar jag både lördag (superlördag wohuu, dom bjussar på piazza ♥).

Fick också reda på att min lön kommer på fredag, 450 kr, what uuuuperz. (det är från första dagen då jag jobbade typ 3 timmar och sålde sex stycken ordrar. like a boss.) 

så, nu är jag rik, stressad och lite lyckligare. WOHO!

lite ändringar

har ändrat bakgrunden på bloggen... känns väl rätt okej, ska dock försöka fixa en snyggare header ikväll... får se hur det går! hoho :P

rihannas nya

sitter i skolan och pluggar historia, sökte runt på spotify och fick se att Rihanna släppt en nya skiva "Talk That Talk" så sitter och lyssnar på den i bakgrunden lite. Verkar rätt bra faktiskt! har inte vart ett så stort fan av "nya" rihanna. men jo.. det här är bra :)
Gillar denna, men the XX - intro (original beatet) är bättre! :)

nattplugg



Nattpluggar lite... ska vara inlämnat imorgon annars får jag IG varning på kursen. Känns jävlig svårt att hinna det när jag också ska till mitt förbenade skitjobb imorgon. Bajs bajs och mera bajs.

dö i den pissiga moderatfamilj ni kommer ifrån.

Har fått rethosta som fan.. hostar typ hela tiden och varje morgon när jag vaknar så känns det som jag ska spy när jag sväljer. så sjukt jävla mysigt!!
Vad är annars upp då? Jo jag gick till mitt jobb idag. Mitt nedrans jävla skit jobb som telefonförsäljare och försökte få ändrat schema. Vet ni vad dom sa då, mina kära vänner? Jo dom sa såhär

"Om du inte klarar av att jobba tre gånger i veckan kanske du inte borde jobba här alls." 

Jaha okej. Öh så ni hade tänkt er att sparka mig för att jag får IG varningar i ämnen, inte får mitt studiebidrag och mår allmänt piss för att jag stressar sönder mig själv? JAHA VA KUL. 
I.d.i.o.t.e.r. 

Dö i den pissiga moderatfamilj ni kom ifrån. Snälla. 
Och nu kanske ni jobbiga jävlar sitter och tänker "Jaha, men dom har ju rätt, om du inte klarar av arbetstiderna så borde du inte jobba där" Men då vill jag bara berätta för er att när jag kom in till arbetsintervjun så var det här det första min chef sa till mig "Eftersom vi har väldigt många unga anställda så kommer vi självklart ha hänsyn om ni inte kan jobba tre gånger i veckan eller behöver skippa ett pass eller två för att plugga". Jo tjena. 

fml fml fml. nu ska jag lyssna på DIE MF DIE - Dope och tänka på mitt jobb. FU.

Dag 28. Mina föräldrar.

Haha den här var ju intressant... vet inte vad jag ska skriva riktigt. Mina föräldrar är väl som dom flesta föräldrar, pinsamma, jättesnälla, omtänksamma, stränga, jobbiga, gulliga, underbara, hemska. Ja en salig blanding.
Mamma är redaktionschef på UNT (uppsala nya tidning) och pappa är logistik chef på ett företag som samarbetar med SAS.


bild från sommaren 2010 :D

Dag 27. Mina favoritbloggar.

vi har självklart "kändis"-bloggarna som jag försöka hänga med på. Förr var det ständigt läsande på både kissie, dessie, paow och allt vad dom nu heter. Men idagsläget så läser jag en blogg som heter Keela.se, hur cool och grym tjej som helst! älskar hennes stil och tycker hennes blogg är mysig att trilla in på lite då och då.
Sen läser jag foki och kenzas, men inte så mycket mer än det. Kikar in på steena-lees ibland för att kolla om hon lägger ut biler på sin unge (vilket hon aldrig gör). 


men mina absoluta favoritbloggar är självklart mina vänners bloggar:
(klicka på bilden om du vill läsa bloggen)

Hannibanani


Martini! 


Cecilia 

puss på er tjejer!

Dag 26. Berätta om din första kyss.

Åh min första kyss... :love: den här är ju lite knepig, beror på om man menar första pussen av en kille eller kyss/strul. haha strul... så jävla fult. hångel är också fult förresten. men jag tror jag kör på min första TUNGKYSS (ännu fulare haha). 

Jag var 14 år. Min pojkvän var en drogmissbrukande snygg kille från Vallentuna. Han var rolig, charmig, snygg och öh ja.. snäll, hoppas jag. minns knappt! men jag minns vårat första strul. Vet inte om han hade gjort det förut, jag hoppas inte det för i sånt fall borde han vart bättre. Det var tungor överallt och det var för öppna munnar och absolut inte ett okej första strul. Men det var roligt, och jag var helt pirrig efteråt haha! :P

Juste!

Jag glömde skriva lite om vad jag gjorde igår. Igår gick jag i skolan, fikade med martina och åkte till stan med mami och inhandlade diverse presenter åt papi då han fyller 52 idag! 
Sedan åkte vi hem, åt piazza och kollade på idol. Köpte också världens sötaste usbminne igår! bild kommer senare :D

Så det är vad jag gjorde igår, idag ska jag fira pappa och gå på bio på kvällen, imorgon blir det att jobba 12-18. wohoo... så det gäller att njuta av den här dagen medan man kan! 


gråter över att jag inte är 18+

Om jag vore 18+ skulle jag inte sitta här hemma och precis kollat på idol som jag slutade kolla på för två år sedan.
Om jag vore 18+ skulle jag kunna ha ett riktigt jobb som inte gör så jag blir självmordsbenägen.
Om jag vore 18+ skulle jag kunna tatuera mig och pierca mig hur mycket jag vill.
Om jag vore 18+ skulle jag kunna gått till flustret ikväll och kollat på Adrian Lux och dansat och skrattat. 
Om jag vore 18+ skulle mitt liv vara så jävla bra. Fattigt, men bra. 

bajs.

Dag 25. En låt som alltid får mig att må bra.

favoritbandet, favoritlåten. kan inte bli bättre än så!

Dag 24. Min tro om vad som händer efter döden.

Jag tror på två saker, antingen blir man ett djur. och då skulle jag vilja bli katt, fågel eller något rovdjur så jag inte dör så fort igen... 
eller så kommer man till himlen. jag tror nog det, att man träffar sina nära och kära som kommit bort, att ens kropp kanske förmultnar men att ens själ blir som en ande som svävar omkring.

Fast det skulle ju vara awesome att bli ett djur.. RAAAAAAOWR! (nu är ni döda. jag åt upp er.)

torsdaag

Idag är det torsdag... jag är trött, seg, ovillig men samtidigt ganska taggad på skola... dock har vi 3 ämnen idag. Text kommunikation, Engelska & Historia. Engelskan har vi haft ett jättestort projekt i som jag inte gjort klart, det skulle vart inlämnat förra fredagen (den är fortfarande inte påbörjad) och i historia har vi jobbat med ett arbete som ska vara inne idag, inte heller påbörjat.. så vad gör man då, när inget är klart och man inte har någon tid i världen att göra klart? Stannar man hemma och gömmer sig eller åker man dit och möter sina problem?

Frågan får hänga kvar en stund medan jag går ner och äter frukost...

Dag 23. Om 50 år...

...är jag 67. Hoppas jag har stor familj, tryggt förhållande, massor med vänner och ett hälsosamt liv. Rik eller inte spelar ingen roll men skulle vara kul om jag uppnått mitt mål att få ett yrke där jag skriver mycket, eller ett yrke där jag får fota. Detsamma gäller mitt mål att resa jorden runt och se så mycket som möjligt! Om inte jorden gått under i och för sig... (peppar peppar ta i trä). 



idag och igår

Igår jobbade jag och var med koko! Gick rätt bra på jobbet, var roligt i alla fall! :D
Idag tog jag en paus från allt som har med verklighet att göra eftersom jag vaknade upp och fick panikångest över att allt är så stressigt... så mamma bad mig ta det lugnt idag! Så, jag tog en dusch, rakade benen, smörjde in mig och nu känns det som jag ALDRIG vart fräschare i hela mtit liv hahaha... ska iväg till stan och försöka köpa mig en parfym.. kostar typ 200 spänn bara så ska försöka få ihop 50 kr av någon... eller några. haha :) så om nån ser detta och har lite pengar att låna ut skulle det vara sjukt nice! Vi snackar typ 40 spänn här... PLEASE PEOPLE?!!
jaja, over and out

Dag 22. Något jag hatat men lärt mig att älska.

Jag tänkte va en riktigt klichétant och skriva kärlek men hoppar det och skriver kaffe istället.
Det är sant det som sägs, att man måste lära sig o dricka kaffe. För jag tyckte det smakade bajs när jag först började dricka. Jag hade i princip 40 sockerbitar, 3 liter mjölk och 2 matskedar kaffe i en kopp och kallade det kaffe, nu klarar jag mig på två sockerbitar, lite mjölk och en normal mängd kaffe! Super!


Dricker ungefär 2-3 koppar per dag. Men har börjat trappa ner till 1-2... och kanske lite té på kvällen...

bajsiga människor

Varför snackar jätte många människor i gåtor? Hur fan tror ni att jag ska fatta vad ni menar?
"Se det som du ser på livet" man bara hur FAN vet du hur jag ser på mitt liv?
"Gick skit på jobbet idag, något tips?" "Se det som du ser på livet", tänk om jag ser mitt liv som en bajskorv då? Ska jag gå runt o tänka på bajs på mitt jobb då eller va?
SNACKA SVEDESE PEOPLE. Orkar inte, och sen när man frågar vad fan dom menar för att man inte fattar ett jävla skit, då säger dom "Tänk över det elvira, tänk ;)" Nej jag tänker inte tänka över det. Varför? Gåtor är det mest ologiska som finns i hela världen.

Dag 21. Min favoritplats.

Min favoritplats är mitt sommarställe som ligger i högakusten, norrland. Det är en fin och charmig liten fiskeby som heter Bönhamn där min morfar äger en jättesöt fiskebod! Det är de perfekta stället att åka till när du bara vill koppla av, kanske ta en tur i morfars båt eller sola och bada i havet. Jag har en liten dröm om att nån gång få ta med mig min framtida pojkvän dit ut, jag har mitt eget rum på nedervåningen, man kan gå fina promenader och kolla på solnedgången (sånt där som nydumpade tjejer oftast hatar mest på hela jordklotet), sedan om man vill kan man ta sig en lång promenad till en liten insjö som vi brukar bada i. Allt är supervackert och jag önskar verkligen att jag får uppleva det med någon mer än min familj nån gång i framtiden! 



vi bor i stugan som är längst åt höger :D

one way or antoher, i'm gonna find ya

Såhär vill jag också se ut! hon var så sjukt snygg när hon var ung.. haha ♥ galet bra sångerska också.
One way or another I'm gonna find ya, I'm gonna getcha getcha getcha getcha
One way or another I'm gonna win ya, I'm gonna getcha getcha getcha getcha
One way or another I'm gonna see ya, I'm gonna meetcha meetcha meetcha meetcha
One day, maybe next week

Dag 20. Innehållet i min väska.

Jag vet att bilderna ser ut som bajs men det skiter vi i.
Innehållet i min väska:
- 2 hårborstar
- sminkväska (med massa smink i, ovanligt?)
- Halsduk
- Hörlurar (dom på bilden är dock sönder......)
- bok
- Tändare
- Kamera (liten)
- alergipiller (elvira pihl aka pillertanten/knarkkärring)
- läppsyl som egentligen ska tillhöra sminkväskan
- volympuder. 30 spänn på H&M haha
- pennor
Sedan brukar det ligga ett antal papper/kvitton i hela väskan.. och ibland en större kamera. Men there u go!

aina kom och gjorde KAOOOZZ

Så, helgen har vart helt okej! I fredags skulle jag och martini på fest som katedralskolans manskör hade ordnat. Så kommer vi dit och det är feeeeett mycket folk. så vi tänker "okej, vi väntar lite tills kön blivit lite mindre". Det blir den inte. Utan runt kl 21:30 kommer polisen. vi ba aha okej.. vafan är detta? så vi bestämmer oss för att vänta tills polisen dragit. 
Efter ett tag så går vi fram till en kille och frågar vad som händer, då visar det sig att det är fett många som kommit dit och trott att dom kommit in fast man var tvungen o ha biljett. Alltså vem fan kommer utan biljett och tänker "Ööh jag typ ska in på festen ööh.. alltså jag är ju 15 typ asså öh... hurp" ÅH!! Så när småungarna hade fattat att Aa okej vi kommer inte in, då försökte dom bryta sig in genom fönster och bakdörrar. dom stod o bankade som fan på hela huset så arrangörerna var tvungen o RINGA POLISEN?! klockan fucking halv 10. Vad i helvete. 

Hur som helst, när polisen dragit så väntar vi lite, och efter 10 minuter är HELA utsidan fylld av fjortisbrats igen, och polisen kommer, igen. så efter mycket om och men så förstörde alltså alla fjortisar för ungefär 200 pers. BRA JOBBAT ERA JÄVLA IDIOTER! 
Vi drog i alla fall till stan och hade det jävligt roligt ändå! Fulla och glada och helt borta, men jävligt roligt! Fick också världens käftsmäll på vaksalatorg så mitt anzikt är knaoz :( fast svullnaden börjar avta.. så kommer nog vara helt återställd imorgon! :D 

nu ska jag lyssna på musik och kolla tatueringar. wooohoooooo!!

Dag 19. Det bästa TV/Dataspel jag någonsin spelat.

Haha alltså jag är ju ett Dragon Age fan så det bara skriker om det. Har spelat med alla klasser, försökt få alla kompanjoner/vänner.. tror jag har 1 kvar att få och då måste jag köpa till mig ett quest, ja ni fattar. Har kört ettan kanske 4-5 gånger och tvåan 4-5 gånger. Tycker att tvåan är minst lika rolig som ettan, fast jag sett att det är sjukt mycket klagomål på tvåan. Folk tycker att den är tråkig, att gubbarna och landskapen är fula och att spelet känns gammalt. Jag tycker snarare att spelet känns nyare, och om man spelar som rouge är dom mycket snabbare än i ettan. Du kan i princip döda ett monster på två sekunder om du är hög lvl. såå... men ah det är nog mitt favoritspel!

sedan köpte jag Alice - Madness returns för några månader sedan och det är SÅ JÄVLA GRYMT! Älskar det spelet. Galet coolt, jävligt twisted men det är bara najs. Så det är två spel jag gillar galet mycket! :D

Spelar bara på xbox 360 och heter där sweetvirginity. Spelar COD ibland då min lillebror spelar det. Han har battlefield bad company också så om nån känner för att skjuta ner mig så är det bara att höra av sig! ;)



Dag 18. En låt som får mig att gråta.

Vi spelade denna i kyrkan på min mormors begravning. Det var så vackert, och jag saknar henne så mycket. Varje gång jag hör den här låten med Elvis så tänker jag på henne och kan inte hålla tårarna borta.
En annan låt som får mig att gråta är "Loving memory" med alter bridge, ett av dom bästa banden enligt mig!

fiesta imorgon och pengarna är slut..

fick pengar för ca 2 veckor sen och dom är redan slut. varför kan jag ALDRIG hålla i pengar? Åh.. och självklart skulle det var 50% på allt på hela bikbok just idag då alla mina pengar gick om intet... kunde inte ens köpa en vit bh för 64 kr som de va foundation fläckar på. Känns ju jävligt bra....

Det är iaf fiesta imorgon, kattes manskör håller något tjossan hejsan så jag hoppas att det blir röj! Skulle va skönt att bara få chilla en kväll. Glömma alla problem o ba YIIIIIIHAAAAAAAAAAA MOTHERFUCKERS!!!
Frågan är bara vad fan jag ska ha på mig... ska försöka köpa ett par jeans imorgon i alla fall. Mamma kunde betala dom!
Har köpt en primer idag också. En från bodyshop... jag hoppas den funkar. orkar inte med min hy längre. orkar inte med nånting längre, känns som jag bara blir tjockare o tjockare för var dag som går. vill vara smal o smärt som alla andra tjejer i hela jävla Uppsala.. haha blev lite känslomässigt här känner jag, men jaja. 

hade artikel prov idag också, gick bra hoppas jag. orkar inte om jag får IG på ett prov där jag (som ättling till en journalistsläkt), borde ligga på MVG. blääääääääääää. BLÄBLÄ BLÄBLBDFÄBKOIWEYIGKVWOKG. Hejdå bloggjävel.

Dag 17. Mina mellannamn och vad jag tycker om dem.

Jag har ett, Alice efter min mormor. Jag tycker det är jättefint och lite ovanligt och skulle vilja heta det i förnamn. Men det duger som mellannamn. Vet inte riktigt vad jag ska säga.. men tycker i alla fall att det är jättefint och är stolt att ha en bit av mormor med mig hela tiden! :)

Dag 16. En dålig vana jag önskar att jag inte hade.

Har så många så det går inte o välja en haha :( men tar ett försök och väljer min dåliga vana att jag måste rätta alla hela tiden. I alla fall när jag VET att jag har rätt. Har bara mött en person som är värre än mig på det. Hatar när människor ska försöka få rätt hela tiden när dom har fel. Så irriterande. En annan dålig vana jag har är att irritera mig på väldigt mycket, och att jag lätt blir bitter... haha! men ja.. där har ni! :D

Jobbiga onsdag.

Detta är en sån där dag då jag bara vill dra täcket över huvudet och försvinna in i nån slags insomnia. Men icke sa nicke. Istället ska jag hoppa upp och med glatt humör gå, först till skolan för att ha matte, och sedan till mitt kära jobb för att lyssna på folk som inte vill köpa omega 3. 

Det enda positiva med den här dagen är att det här är sista dagen jag jobbar för veckan...

Dag 15. En bild på mig och mina vänner ♥

Klassfesten, halloween, 2011. till vänster: Cecilia, jag, martina. till höger: Linda, Hanna, Ingrid!
Cecilia, jag och martina!
Jag och martina! :D
från vänster, jag, martina, amanda, bex!
cecilia och jaaag innan klassfesten på halloween haha!
två dumma blondiner, emma och jag! och sushi ♥
Jag och Ester! ♥
Jag och en ful neger. Hahaha skoja, peyman och jag ♥

Tack till martina för snodda fb bilder från le parties! ♥(hade inte så mycket egna bilder...)

skola och facebook bugg

sitter i skolan och väntar på att min lektion ska börja. filmkunskap står på schemat så det blir massa filmkollande! Sen blir det stan en sväng för att sen åka hem och plugga, igen. 

sen har min facebook blivit helt jävla sjuk i huvudet så kan inte klicka upp min jävla profilbild eller se kommentarer/gillningar osv. Vad är problemet? Om någon kommer över det här inlägget och vet vad jag ska göra, SNÄLLA hjälp mig fixa det!

Dag 14. Min största rädsla.

Den här är jävligt svår... för jag är livrädd för 3 saker. Så jag kan egentligen inte välja just en... om jag ska va riktigt petig så har jag egentligen 4, det är bara att jag klarar av den fjärde bättre än dom andra.
Vi tar en liten nummer ordning! (alltid lika kul, haha :D)
och denna gången kör vi vad jag är mest rädd för som etta och minst som fyra!

1. Mörker.
- Jag är LIVRÄDD för mörker. Jag är hellre hungrig på kvällen än går ner till mitt kök och gör en macka för det är bara äckligt hur rädd jag blir. Måste ha ALLA lampor tända och när jag ska släcka dom efter mig måste jag släcka dom supersnabbt och sen springa upp till mitt rum... Den rädslan har jag faktiskt haft ända sen jag var liten. Klarar inte av att vara ensam i ett mörkt hus, eller den enda som är vaken. Fyyy. En gång gick det så långt att jag inte vågade vända mig om i min säng för det kändes som om någon skulle döda mig.

2. Getingar.
- Getingar är det VÄRSTA som finns. HATAR HATAR HATAR. Kan dom inte bara dö? Snälla... uuhh. börjar skrika så fort jag hör BZZZZZZZ ljudet på somrarna. hahaha.. så jävla tjejig, fyfan.

3. Höjder
- Höjder har jag vart rädd för rätt länge också. Men det är inte så farligt egentligen. Jag kan utsättas för höjder men det är inget jag ser fram emot.
och såååååå, sist men inte minst, *trumvirvel* drumdrumduuu

4. Djupa vatten.
- Jag har inte tänkt så mycket på den här, för jag har alltid älskat o bada till exempel, åka båt o bada och sånt, det är något jag verkligen gillar! Men när jag började gymnasiet så blev jag kompis med en tjej vars största fobi är djupa vatten. Och hon fick mig att börja tänka lite... tänk om du är mitt ute på havet. Du har INGEN ANING om vad som finns där under vattenytan, vattnet är kallt som fan, och det är huuuur djupt som helst. Tänk om din båt sjunker? Tänk om nån äcklig fiskliknande sak drar ner dig under vatten ytan? Det känns ju så! Som om nån kommer dra ner dig. 

Men jag kommer nog aldrig sluta varken bada eller åka båt... men just o tänka tanken att det är så stort och djupt... uuh.. :( 



lite små ändringar här och där!

sitter o pillar lite i designen! blir bättre och bättre tycker jag :D Men frågan är om typsnittet jag har i inläggen är för jobbigt... kan bli lite distraherande för ögonen kanske? Får kika runt lite.... hope you like it! c:

John Fogerty och massa, massa, MASSA plugg.

Varför började jag jobba, när jag slutade dansa för att ha mer tid att plugga? Det var ju därför jag slutade, så jag skulle få mer tid. inte mindre. MER.
Idag fick jag reda på att vi har 5 inlämningsuppgifter, 3 prov och 2 redovisningar som ska vara inlämnat och klart inom loppet av en och en halv vecka. Det känns ju JÄVLIGT bra planerat av Lundellska skolan. (inte inte inte INTE.)
Så jag fick ta mig till jobbet och fråga om jag kunde få gå hem o plugga istället, vilket jag fick. Så idag och imorgon blir det inget jobb, bara plugg. (kul, kul, kul).


Tror det blir friends, försöka värma upp sig (frysit sen jag kom hem), och lyssna på john fogerty istället... 


Har ingen annan bild, orkar inte ta en seriös. Ser ändå bara ut som ett fansk. Hej

tenacious d



Nu ska jag se tenacious d the pick if destiny IGEN!!! tröttnar aldrig ♥


Dag 13. Någonting jag oroar mig för.

Att vara ensam. Det är något jag oroar mig väldigt mycket för. Att jag inte kommer klara mig själv när jag flyttar hemifrån, för nu när jag skaffat mitt första jobb så inser jag verkligen hur jag glidit runt på en räkmacka hela mitt liv. Jobba är inte kul.. det är tråkigt som fan, man får skäll i telefon varje dag och man vill bara kräkas på alla bittra människor där ute. Men jag hoppas ändå att jag inte känner så när det är dags. Att jag kommer klara mig själv, att jag kommer ha ett skit roligt jobb som jag vill gå till varje morgon, att jag inte alls är ensam, att jag har många kompisar som kan hålla mig sällskap varje dag haha, sånt där ... hatar att vara ensam. Det suger. hoho, men ja.. det är något jag oroar mig för i alla fall! 



ser ut som en bajskorv idag

ser ut som en bajskorv idag, min hy vill inte vara min vän utan har bestämt sig för att klia något för jävligt och vara bajs torr. så ser ut som en intorkad liten baja på asfalten vid rännstenen. Ungefär...


Ser fan drogad ut hahaha. Dööööör.

New Clothing.

Nya tröjor... den röda är köpt på monki och den vita på new yorker. 200 för den röda och 79 för den vita.

Ryan Gosling, varför är du inte min?

Ni vet killen i The Notebook? Den där söta jäveln som är så jävla snygg? HAN HAR BLIVIT SNYGGARE. Crazy stupid love står på agendan idag. Och Blue Valentine. Båda två kärleksfilmer så kommer väl antagligen må dåligt efteråt..
MEN DET SKITER VI I IDAG! woho, jag har godis och chips och sånt där onyttigt. Så I'll be alright.
Så, här kommer också en bild på snyggingen.
Kommer inte bli tillsammans med nån tills jag hittar någon som påminner mig om denna mannen. That's fucking it.

kör lite gamla godingar

Sitter och lyssnar på lite gamla godingar, the Who, Creedance Clearwater, Steppenwolf och mina kära The Clash går varmt i högtalarna!

Dag 12. Något jag ångrar.

Finns mycket jag ångrar och som jag skulle vilja gå tillbaka i tiden o ändra. Men sånt kan jag inte skriva här för det är alldeles för personligt för något man ska skriva i en vardaglig blogg. 

men något jag ångrar som jag kan skriva är att jag tog åt mig så jävla mycket av vad folk på internet sa åt mig. för när jag var 14 år så var bilddagboken.se (dayviews.com) den ultimata sidan och jag var som vanligt så sjukt fascinerad över hur mycket kommentarer folk kunde lägga om ens utseende! Så jag la självklart upp massa bilder på mig själv och fick både bra och dåliga kommentarer... och jag tog åt mig av i princip allting.
En dag så började jag snacka med en kille, och han tyckte ju att fjortisar var det snyggaste som finns (han var själv en liten partilletönt), och jag var ju så dum så jag trodde ju att om jag färgade mitt hår blondt och sminkade mig som en liten fjolla så skulle ALLA tycka om mig och jag skulle få så mycket kompisar och killar osv. 

Och det var det jag gjorde. Och kanske fick jag mer kompisar och massa killar, men det var ju fel kompisar och fel killar. Det var såna där "kompisar" som inte är ens kompisar utan som faktiskt bara är ens "kompisar". Och killarna behöver jag inte ens börja prata om. Låt mig säga såhär; min första pojkvän rökte på på bussen hem till mig och var hög som ett hus under hela vårt förhållande i princip. Är förvånad att han ens kommer ihåg mig... 

Men ja, jag ångrar att jag tog åt mig av allt det där internettjafset, så onödigt!

Dag 11. Betydelsen/Anledningen till mitt bloggnamn

haha den här har jag sett fram emot lite... jag har bloggat på två olika domän namn (elvirapihl.blogg.se & viralicious.blogg.se) och eftersom jag redan avverkat elvirapihl.blogg.se och inte vill låta som en 14 årig fjortis så satt jag länge o väl och funderade ut något smart och coolt namn som alla andra bloggar har. Men till slut så insåg jag att jag inte kommer kunna hitta något och skrev in "denharbloggensuger" på test och det funkade. Har inte kommit på något bättre än och kommer nog inte göra det heller haha! 

så det är den lilla historien... nu ska jag ner o äta frukost och sen skriva dag 12 eftersom jag missade o skriva den här igår! tjohooo vilket roligt liv jag har ♥

lite stuff

Har bestämt mig för att töja öronen. Inte mycket, 6 mm kanske.. eller lite mer. Men inte runt 20! och så har jag jätte mycket tankar på olika tatueringar... fan va jag vill vara 18!

Dag 10. Om jag blev snuskigt rik...

...skulle jag resa jorden runt. och jag skulle köpt så jävla mycket kläder och skor och kameror och bara gotta mig i att jag är snuskigt jävla rik.
Sen, efter jag egoboostat skiten ur mig själv skulle jag söka upp någon riktigt bra fond som hjälper fattiga barn i afrika och ge en väldigt stor summa till dom. Men det får inte vara någon skit fond som tar hälften och köper sig en jävla lexus, eller vad den där bilen heter. Utan en bra fond, som verkligen är på plats, som hjälper till, som bryr sig. För jag orkar inte massa tjafs längre, om jag nu skulle bli snuskigt rik måste jag väl ändå gjort något bra? eller? För jag vinner aldrig på triss... så det kan inte bero på det. Jag tror på karma, väldigt mycket. Gör du något bra - får du något bra. Gör du något dåligt - får du något dåligt som händer dig.

Så där har ni lite mer info om mig. Jag älskar pengar. Men jag älskar också gemenskap, trygghet, och jag vill hjälpa människor. Betyda något för någon. Så att ge bort pengar är inget problem, jag har stöttat rädda barnen genom o köpa en t-shirt som jag aldrig använt t.ex.
fattar inte varför jag inte använder den.... men jaja, nu ska jag sova. DÖÖÖÖÖR av huvudvärk. Bajs & kiss, hejdå.

hyfsat bra dag!

Gick rätt bra på jobbet idag, fick iväg två säljningar vilket är helt okej för att va tredje dagen jag jobbar!
köpte en lite saker, linne, bh och kajal. lägger upp nån bild imorgon!

bra skit!

Kompis till mig som postade denna på facebook, så jävla tuuuuuung!

Dag 9. Mitt största intresse

Nu måste jag tänka efter lite. För jag har nämligen två väldigt stora intressen som är dans och fotografering. Men eftersom mitt fotointresse kanske inte är så jätteintressant så tar jag nog dansen.
Redan som liten var jag väldigt mycket för att synas och höras och vara i centrum av allting. Jag stod inte ut med att inte ha någon kompis att vara med, så när jag inte sprang runt o letade kompisar försökte min pappa göra mig till den kvinnliga Jimmy Page. Vi övade så mycket som det gick och jag tyckte det var kul. Men att spela gitarr var inte riktigt min grej. Dock älskade jag (och gör fortfarande såklart) musik redan som barn, så jag visste nog innerst inne att jag aldrig skulle bli någon slags fotbollsfanatisk tjej.
Så en dag när jag var 12 bast så gick jag och min dåvarande bästa vän Emma in på hälsohusets danssal i Knivsta och hade våran första danslektion. Och jag älskade det! Det var den roligaste känslan i hela världen! Så efter det har jag fortsatt att dansa, varje år sen jag var 12. Och det har funkat bra, tills denna termin. Då jag kände att jag behövde en paus. Min mormor hade gått bort, jag trivdes inte i danssalen, jag skötte inte skolan osv. Så den här terminen har jag skippat dansen för första gången på 5 år. Jag saknar det sjukt mycket men det känns ändå som det var rätt beslut att ta.

Så där har ni en liten historia om mitt största intresse!

otaggad tjej

Ska jobba 13-17 idag, är jätteotaggad sen igår. Sålde ingenting på 4 timmar... så det känns inte så kul o gå till jobbet men jag ska göra det bästa av situationen ändå, och hoppas att jag i alla fall säljer en.
vi hörs när jag kommer hem...

Dag 8. Sporter jag gått på genom tiderna

(bara ett snabbt inlägg innan jag glömmer)
Fotboll, stod i mål för att jag inte orkade springa, och eftersom ingen jävel gjorde mål så behövde jag inte göra ett piss. Klarade det i ungefär 3 veckor.
Dans, en sport jag fortfarande gör och tycker är skitkul! Dock har jag tagit en paus nu denna termin då jag behöver fokusera rätt mycket på skolan.
Innebandy, skit kul sport, saknar som fan. Var t.o.m på innebandy läger då jag gick på det! Kanske man ska börja igen tro....
Ridning, har ridit sen jag var 6 bast, gör fortfarande ibland men går inte på ridskola eller liknande. Min mamma gör dock! Så ibland följer jag med för att få kolla på eller bara få tänka på annat.
Det var de, ingen mer sport för mig. Om man räknar gymmet som en sport så har jag också gjort det ca 2 gånger i mitt liv. Va inte min grej riktigt......

tyck synd om mig tack

Nu har jag fått uppleva hur en dålig säljardag är. Och det ska jag säga er, ni som inte redan vet det, att det suger. Det suger getpung. Det är så jävla DRYGT. Man är så sjukt deppig efteråt. Så nu ska jag sova och sen vakna upp och hoppas att jag är glad o pigg o pepp!
good night sleep tight

bläääääää

Gick verkligen inte att sälja något idag, alla var supernegativa och jättetråkiga. Vissa tror jag bör gå på antidepressiva eller något i den stilen för det finns fan inte tjurigare människor alltså. Jäklar... men jaja, ny dag imorgon så får hoppas på att det går bättre då!
vet inte om det hänt något med blogg.se men har inte kunnat lägga ut videos eller bilder på hela dagen :o kanske fixat sig nu men annars får vi väl vänta lite med sånt! :)

säger godnatt!

Då säger jag godnatt, hörs imorgon! Då blir det shopping med Martina och sedan jobba!
favorittröjan, snott av mamma! mysigaste någonsin, tror den är köpt på lindex men är inte säker...

första dagen på jobbet

Första dagen på jobbet gick väldigt bra faktiskt! Sålde 6 st på tre timmar vilket är väldigt bra för o va första dagen på ett telemarketing jobb. Såg iaf ut såhär:


ser så jäkla hurpig ut på ansiktsbilden men hann inte ta fler!

RSS 2.0