korv

Nu ska vi gå och äta korv. Hoppas alla får en fin dag.

bilder från hunger games kvällen

i torsdags var ju jag på smyg-premiären av hunger games (som var hur bra som helst). jag, hanna, martina och ingrid drog hem till ingrid och åt lite wraps och gullade med katten innan så här kommer det lite bilder!

vi vilade på ica


vi blev ledsna när ingrid köpt ruttna avokados

vi hällde upp dricka med bekymrade miner
vi gjorde goda wraps!

vi drack god cola i fina glas

vi mös med katten!

jag såg ut såhär jag!
vi var glada! (och mobilkåta)
vi ville inte lämna kissen.


fast det gjorde vi. för vi såg nämligen hunger games!!!!!!!!!! ♥

sthlm idag..

då åker man till sthlm snart med mamma och lillebror. vi ska försöka variera hans vardag lite, så vi tar honom från militärer på TV-spelen till militären i museumet! (armémuseet för att vara exakt). Själv får man lite fika och sådant med mamma, ska bli mysigt! fint väder är det ju också.
hoppas alla får en fin helg!

PANIK

har panikångest. tror jag håller på att svimma eller spy eller få diarré eller något för nu jävlar äre grejer på g och jag kan NADA. Jag talar självklart om det fina matteprovet som jag har nästa vecka. Kan jag något på kap.3? NEJ NEJ OCH ÅTER NEJ. Vad gör vi då? Jo, vi gömmer oss under täcket och hoppas att alla lösningar på alla tal kommer till oss genom mantra.

för övrigt så är min röda vecka inte en röd vecka längre utan en röd jävla månad. hur hände detta? varför händer detta? TACKSAM FÖR SVAR. Typ nu.

trött på livet, hejsvej

dagens anzikt.

vet inte vad jag tycker om den här bilden... men det får väl duga idag. hej

nu var det helg igen

Så är det helg ännu en gång. Och jag sitter inne och möglar ännu en gång. Vet inte vad det är med mig, men jag har liksom ingen lust att anstränga mig för att gå ut. Eller anstränga mig för att fixa sprit, eller sova hos nån okänd kille i en okänd lägenhet på en okänd gata. Stannar hellre hemma.

veckan har gått fort och snart är det ny vecka. tror den veckan kommer kännas himla lång och tråkig. men sen är det bara en vecka till och sen är det lov. igen. kul i och för sig, funderar faktiskt på att gå och lägga mig just nu. klockan tjugo i 10.*

ska man sova nån timme kanske? skulle va skönt faktiskt... sätta på lite bon iver och sova ett tag. japp. nu har jag bestämt mig. godnatt.

inredning

Jag har bestämt mig för att göra mitt rum lite mysigare. Nu har jag ju fått in en byrå, så min högtalare har någonstans att vara, ska även byta min lampa för den suger balle. dessutom är den sönder haha. Men något jag bestämt mig för är att skaffa himmelsäng! Ni vet ett sånt där nätliknande sak man hänger över sängen? hade en när jag var mindre men tog ner den när jag blev 12-13 och "för cool". Snodde idén lite från Mikaela (förlåt ♥). Men tror det kan bli riktigt nice, slipper man myggen också sen! Men är inte 100% säker än.





Tänk att ha sängen ovan, fett coolt! bara stänga in sig och vara ifred... skulle behöve en sån! hahaha. Men ja, lite bilder jag hittade på google och tumblr. ska även fixa min fotovägg snart.

lite bilder på katten min






Här nedan följer två bilder som föreställer en förvrängd sida av lille Torsten här.





Vet inte vad det är med bilden ovan (sista) men jag kan verkligen inte sluta fnittra åt den hahaha han ser ju så jävla mongolid ut, min söta lilla kisse ♥

pannkaksfest

Är hos Hanna på pannkaksfest! Vi har gjort en smet som kommer räcka för 100 år ungefär. Ska äta massamassa mums. har lektion klockan 3 men vet inte om jag pallar gå, har något kefft grupparbete som jag inte alls är taggad på. Ska i alla fall försöka skriva lite till det så jag inte är helt lost in space!

kommer upp bilder senare, eller ja. snart kanske till och med! men så länge får vi nöja oss med en gif. Torsten chillar galet!


snart äre fest

Snart blir det melodifestivalsfest här hemma. Mikaela kommer förbi och håller mig sällskap! ska bli kul. För övrigt har veckan gått superfort tycker jag och jag ligger mindre och mindre efter i arbeten i skolan. Ska försöka bli klar med historian innan måndag då jag ska på utvecklingssamtal, ledig på måndag sen också så då får man väl åka hem och fortsätta plugga. 

Men nu är det helg! Så nu ska jag fortsätta spela Dragon Age och vänta på mat respektive sällskap. Puss på er!

töntigt kärlekstjafs och lite annat

Att vara naiv är fan jobbigt. Borde sluta upp med sånt och tro det värsta om alla istället för det bästa. Blir alltid besviken ändå.

har suttit och försökt förstå mig på hur man skriver en debattartikelanalys i cirkus 4 timmar. kommer ingen vart. börjar tro att mitt IQ gått ner lite. men har ingen aning om varför. inte direkt så att jag förstör mina hjärnceller av alkohol. humelihum. jaja, får väl helt enkelt försöka kolla lite mer på nyheterna, kolla kunskapskanalen eller bli en tråkig "näsan-i-en-bok"-tjej.

lite tankar på kvällskvisten.

Jag brukar oftast uppfattas som en ganska dryg, tråkig och jobbig människa. Detta brukar oftast tyckas av killar i min omgivning som jag träffat med tron om att det möjligtvis kan leda till något i framtiden. Dessa möten med dessa killar, brukar oftast sluta i att båda går varsin väg, åt olika håll.

Och varför är det nu så? Jo. Majoriteten av alla killar jag träffat under åren har varit väldigt söta, trevliga, mysiga och snälla mot mig första två veckorna. Sedan händer det något som gör att dessa killar slutar höra av sig. Det kan vara allt från att jag inte duger, till att jag sa något fel, till att jag bor för långt bort, eller vad som. 

Felet dessa otroligt hängivna, godmilda, trevliga killar gör är att dom bara slutar höra av sig. Och min fråga till alla er dumma, invalida, dysfunktionella idioter där ute är: Vad är ni så förbannat rädda för?
Jag är inte tjejen som kommer go psyko-bitch på er om ni är ärliga mot mig. Jag är inte hon som kommer stalka livet ur er tills ni dör eller gifter er med en Angelina Jolie. Jag är helt enkelt hon som nöjer sig med en enda sak: Sanningen. 

Så hur svårt kan det egentligen vara att skriva/ringa/säga "Hörru du Elvira, du är en jättefin tjej, men vi två kommer nog inte bli något.". Nej tydligen så är det mycket enklare att skita totalt i det faktum att jag sitter hemma på kammarn och tror i min vildaste fantasi att något underbart, prinssessaktigt och romantiskt kommer ske inom en snar framtid. Grejen är att när ni gör såhär, skiter i allt bara, det leder till att jag blir ledsen när ni väl kommer sen och säger som det är (och detta är efter att jag har tjatat liver ur dom i två-tre dagar).
Varför inte bara slippa det scenariot? 

Så för att klargöra saker här. Vill ni inte träffa mig, säg det. Ja jag kommer bli besviken och ja jag kommer snacka skit om er till mina tjejkompisar, men jag kommer inte bli sårad och jag kommer antagligen vilja vara vänner med er åtminstone efter ca två veckor av aggressionsutlopp och väldigt mycket Marilyn Manson. 

come here you!

Vira ha! vira ha jättemycket!! snälla mamma ge vira?????

nej men fyfan. han borde vara i min säng atm. tumblr gör mig väldigt fundersam över varför jag inte har en pojkvän/kramkompis.

ny tröja

ny tröja, star wars och grejer. fast den är ju spegelvänd men aa.. ni fattar grejen.
denna kan ni fynda på H&M :)

dag 5. vad är kärlek ?

Jag har ingen jävla aning.

dag 4. när jag lagar middag så...

... händer ingenting. eftersom jag aldrig lagar middag. kan som högst steka pannkakor eller koka pasta men längre än så sträcker sig tyvärr inte mina matlagningskunskaper. TYVÄRR. ska väl försöka få några matlagningstips av mamma nån dag! men om jag skulle laga mat nån gång skulle det väl se ut såhär kanske:

Om jag hade varit ett halv år yngre, nästan osminkad och i uppsatt hår. 


dag 3. böcker du läser just nu.

Jag orkade inte köra "Ett ögonblick" för jag förstår inte hur jag ska definiera det. Funtade på att lägga upp en bild på mitt öga för att vara komisk men jag böt den till rubriken ovan. 



wohoo, 5 böcker. så jävla lyckat. två av dom läser jag till skolan så dom går självklart trögast. 

mina cam bilder är ju så vackra så men för dom som är synskadade (Hanna t.ex ♥) så skriver jag vad böckerna heter.
1. We Need To Talk About Kevin
2. En Dag
3. Minnen av John Lennon
4. Mannen utan öde
5. Änglamakerskan

SÅDÄRJA. (måste bara tillägga på första bilden att min näsa ser inte ut som en nerslagen boxares i verkligheten. Det är ljuset som spökar, ja jag vet, jag är besviken jag också.)

idag och lite sånt.

Hej bloggen. Idag ska jag till tandläkaren och sedan shoppa lite hade jag tänkt. Bikbok, Gina, Carlings och H&M står på listan. Ska försöka hitta något vårigt och fint som jag kan ha istället för alla mina 100 koftor som jag använder om och om igen.
Ska även köpa en cam så jag kan lägga upp lite bilder här på bloggen. Orkar inte fixa med systemisen hela tiden så detta får bli min lösning haha. Frågan är om jag ska köpa en på Clas Ohlsons eller typ netonnet. Lite mer utbud på netonnet men då måste jag åka så jävla långt.
Jaja, ville bara uppdatera lite. Puss på er.

gamla cambilder.

Ja låt mig bara säga. Jag saknar min cam på datorn. Så imorgon köper jag mig fan en ny.

bra musik.

Delar med mig av en liten låt som Hanna visade för mig igår på foto. 




kan knappt sluta lyssna på den! Sjukt bra.
Ryser när dom sjunger mot varandra. Så jävla fint! Nu ska jag dricka kaffe och lyssna vidare.

dag 2. en bild på mig som liten.

Här var jag väl kanskeeeee 1-2 år? nånting sånt. Riktig thug unge. Älskar skorna, hipster redan då liksom. Helt underbart.

RSS 2.0