Vad som är synd...

Människor som förändras när dom skaffar partner. Det är väldigt synd. Jag har haft flera kompisar som ändrat på sig för att flickvännen/pojkvännen haft något emot antingen mig eller att hans flickvän/pojkvän hänger med mig. Jag har tappat många kära vänner pga detta. pga kärlek, pga avundsjuka, och det är så jävla synd. För det är faktiskt inte jag som förändras i detta sammanhang, det är ni. Det är ni som får för er att ni måste bevisa något för er partner eller vad det nu är... fattar inte grejen riktigt. Eller på ett sätt gör jag det, för jag förändras också när jag har partner. Jag blir också väldigt disträ och kanske inte lika social längre. Men jag är fortfarande jag. 

Kommer aldrig ändra på mig för någon annan, bara för mig själv. Det har jag levt efter rätt länge nu. Och det funkar bra! Så innan ni får värsta utbrottet på MIG, eran vän, tänk efter då. I slutändan, vad är det som oftast består, en vänskap eller ett förhållande?

Dag 7. För 10 år sedan...

för 10 år sedan var jag sju, minns inte ett jävla skit. Men antar att  det var roligt då, hade precis flyttat till Knivsta och försökte väl hitta kompisar för fulla muggar (var en riktig kompisberoende unge).
world trade center katastrofen hände det året också. men jag var ju för liten för att minnas vad jag gjorde. fan det här inlägget var ju värt... (inte..) men ah there you go iaf!

abooo

Följ min blogg med Bloglovin

FÖLJ MIN BLOGG MED BLOGLOVIN, JAAAAAAAAAAA :D hurra!

möblerat om lite...

så nu har jag möblerat om klart... vi får se om jag kommer ha såhär eller ändra men det känns rätt okej ändå! :) ska flytta på lite hyllor som sitter precis ovanför min säng bara men sen så tror jag nog att jag kommer trivas bra!
Jag är största perfektionisten i saker jag vill få bra, typ som när jag ska lära mig något eller fixa saker. Så att möblera om mitt rum var ju rena rama dödssituationen. Det var skrikande o gråtande och gud vet vad. Jag vart aldrig nöjd med något men till slut så... vart det i alla fall såhär:
Så!
Om ni vill se "före" bilderna så är det bara att scrolla ner till mitt städnings-inlägg! så såg det ut innan!

min första lön ska användas till....

....hårfärg och nya extensions!
ska bli rödtott, eller ja... brunröd iaf! tror det kommer bli snyggt... lite färg, lite liv.. nu känns det bara så grått och snuskigt. Ska också klippa mig har jag tänkt rätt länge, uppklippt som vanligt med lite snelugg. haha tröttnar aldrig...
Dock måste jag spara lite av lönen till inget mindre än en biljett till värmen! Jag o le familia ska kanske åka iväg till egypten på sportlovet! (vet, det är typ i februari men ändå!) kommer bli skit najs om det går! :D Har längtat efter att åka utomlands i hundra år känns det som... vi åkte i och för sig till Paris i våras men har redan varit där så det var inte så jätteroligt... + att mina favoritskor gick sönder då också :(
hur som, här är dit vi kanske ska åka:

Dag 6. Om 10 år...

Om 10 år är jag 27, och jag hoppas verkligen att jag då har träffat min framtida man, jag hoppas att jag iaf har planer på att skaffa barn (om jag inte nu har barn redan), jag hoppas att alla i min närvaro mår bra och jag hoppas att jag inte har fastnat på något universitet någonstans för att jag rest i 5 år.
Jag hoppas att jag har rest dit jag vill resa, se det jag vill se. Jag hoppas jag bott någon annanstans än Uppsala, typ som göteborg, skåne nånstans eller kanske sthlm området.. jag hoppas jag sett många konserter, upplevt en massa saker!
Jag hoppas jag jobbar inom något som innebär att jag får fota eller skriva mycket... kanske författare eller journalist.
Men framförallt hoppas jag att jag börjat skaffa familj. För det är nog en av dom saker jag längtar till med att bli "vuxen" :)

idaaaaaaaag

idag blir det att möblera om! tjoho! ni får bilder o sånt senare... har kollat supernatural hela dagen hittils... ska ner snart o äta lite frukost :D

det var allt for now, talk to you soon!

inge möbla om här inte...

det blev inget möblera om... men vi kör imorgon! då blir det möblering osv.. kanske tvingar min mamma att åka in till ikea och köpa diverse saker som behövs.. typ, sängbord, gardiner, tavelram, osv... sen blire till o fixa!
är ju faktiskt galet bra på att sätta ihop saker från ikea, har satt ihop min soffa, mitt soffbord och min garderob helt själv! (lite hjälp av mamma på garderoben... men annars!)

Så imorgon blir det förhoppningsvis roligare uppdateringar än idag!

she got her own.



blir aldrig trött på den här... vet inte varför, den är så skön! kanske för att jag älskar när killar gillar tjejer för att dom är framgångsrika och inte för att dom har stora tuttar, smal midja och super sig fulla varje helg.
Jag själv tycker det är väldigt oattraktivt med killar som är oambitiösa och inte har något mål i livet, som skiter i sånt som är viktigt (familj, flickvän/pojkvän, vänner, skola osv) och bara latar sig igenom hela livet.

Sen finns det ju självklart andra bra egenskaper jag gillar hos killar!

nu är frågan..

... ska jag möblera om eller inte?
jag har tråkigt, och jag kan alltid fixa tillbaka det sen.. så jag tror nog svaret blir.. JA! :)

lägger upp bilder när det hela är klart!

efter städning!






Föreee städning!




ÄNTLIGEN!!

ÄNTLIGEN har anna ternheim gjort en ny skiva och den är helt underbar. sitter och lyssnar på den just nu och måste bara säga att den inte innehåller allt för mycket "populär" pop musik. Den är lugn, fin, harmonisk. Ja allt som hör till. Den är bra, om inte till och med riktigt bra.

det finns inte många låtar på youtube och jag har tyvärr ingen favorit, ännu! Men skivan heter The Night Visitor och finns på spotify för alla som vill lyssna!


EN GÅNG VAR JAG....

.........blonde bad and beautiful !

städa osv

Nuuuu ska jag städa!

Dag 5. Berätta om ett tillfälle du skulle vilja uppleva igen.

Sista gången jag träffade min mormor. Vi var i bönhamn, stället jag alltid åker till på somrarna för o träffa mormor och morfar. Vi åkte dit i Juli 2011, och det var sista gången jag fick träffa min mormor. Hon dog 1 augusti 2011 och jag kommer aldrig sluta sakna henne. Hon hade sån karaktär, urusel matlagning men ett av dom största hjärtan ni kan tänka er. Så om det är något tillfälle jag skulle vilja uppleva igen så är det sista gången jag fick träffa och krama om min mormor igen.



seg

är hur seg som helst idag... finner inget intressant överhuvudtaget, musiken är dålig, filmerna folk tipsar mig om suger, hemsidorna jag är inne på är döda. inget lever what so ever. så jag tänker dra mitt sega arsle ut och hämta min moped som står vid danmark kyrka. (500 m härifrån i princip haha), köra hem den och sedan åka till martina och hämta lite stuff jag lämnade där igår.
på vägen hem kommer min papppa stanna på willys för att köpa diverse frukost tillbehör som jag blir måttligt irriterad över att vi inte har hemma...

annars va klassfesten igår nice, folk drog jävligt tidigt dock men det var kul så länge det varade! :)

klassfest numero uno idag

idag ska jag på min första klassfest..... får se hur det går! kameran ska med, och eftersom det är halloweenfest så ska jag klä ut mig också. Så bilder utlovas! :) men nu ska jag hoppa in i duschen sånt... hoppas alla får en fet fredag!


nu blire....



....SUPERNATURAL!!!!!

Dag 4. Berätta ett minne från en resa.

kör den här nu, för jag har tråkigt. inte för att det här skulle hjälpa, rätt tråkigt ämne också men vi kan väl köra ändå.

Minns när jag var i Frankrike och träffade familjens amerikanska vänner, dom kommer från Austin och det var verkligen en häftig upplevelse att blanda sverige och usa i frankrike! haha.. ni kan ju tänka er själva.
men iaf, det är ett fint minne. Hela resan alltså... så det var de :)

för övrigt är jag småtjurig och irriterad. så ska nog sova! godnatt på er

oh i dont love you, but i always will.




människan är äcklig ibland

Jag förstår verkligen inte, hur folk kan vilja vara elaka mot djur. Jag säger inte att jag är djuraktivist, men faan va hemska saker människor kan få för sig o göra. Jag har sett en hel del, hundar som blir nedslängda från broar medan människor bara skrattar, djur som blir praktiskt taget misshandlade för att vi idiotiska människor ska gå runt o bära fula pälsjackor. Vem fan vill ha en äkta pälsjacka? Vem FAN kan gå runt i en äkta pälsjacka utan att känna sig som största mördaren i världen? Är ni idioter eller är ni bara otroligt omoraliska? Det kanske är samma sak, men ändå.

Behövde skriva av mig lite, blev så jävla förbannad när jag såg en bild på en hund på facebook, som hade blivit fastknuten till en bil och ägarna hade "glömt bort det" och kört iväg. Hunden hade stora köttsår över hela kroppen, blev så sjukt förbannad. Vem gör sånt? VEM?!  Dock kommer hunden klara sig och bli adopterad så fort den har läkt klart helt..

the sounds - hope you're happy now

The Sounds är ett av mina favoritband, kommer ihåg när jag lekte rocka billy eller något i sjuan och lyssnade ENBART på the sounds och mitt andra favoritband - the clash. I somras var jag på P&L och fick se mitt favoritband live, det var varmt, det var galet mycket människor, men de va så sjukt jävla UNDERBART!



Hon var så jäkla cool på scenen också! haha riktigt skön tjej!

dock är painted by numbers inte riktigt min favorit, men här får ni en som hör till "favoriter"-kategorin:



You can call me a slut, you can call me a liar.
I got so many names now, I can't even deny it.
You can call me a thief, and put up a fight, and bury me six feet under the ground.
But if you think I look mad today, you should have seen me yesterday.
You can call me a beauty, you can call me a beast, but it's nobodys buisness, what I do or please.

Hope you're happy now, but I'm not giving up.
I hope you're satisfied, fuck you and fuck your lies.


Dag 3. Mitt drömresemål.

Hela världen!
så enkelt var det :) men om jag ska vara specifik så säger jag nog USA, japan/kina och Australien.


frukost/brunch

blev lite fattiga riddare idag, de va gött!

jag vill shoppaaaaaa

har fått abstinens, vill shoppa upp ALLA mina pengar!!! men det går inte. Men jag ska i alla fall försöka ta mig in till stan idag och kolla på kläder.. kanske köper med mig något snyggt hem! har ju faktiskt fått studiebidraget precis.. och börjat jobba. såå...!

iaf, vädret idag suger skit. det är typ dimma, och mulet som fan, ser ut som det ska börja regna när som helst... :(
men we will hit town anyway. dock vaknade jag typ nu så kommer inte vara i stan för ens tre/fyra... så lär duscha nu och sen dra iväg!

nya kategorier på bloggen!

Har satt ut nya kategorier på bloggen.
dem är följande:

- random babbel - här skriver jag bara massa random babbel.

- idag träffade jag..... - skriver om vem jag träffat idag, många bilder utlovas!

- i kameralinsens värld - lägger ut enbart bilder jag tagit i fotografiskt syfte.

- massa musik - skriver om musik, recenssioner, videos, låtar, band mfl.

- "mode" eller vad man nu ska kalla det... - lägger ut outfits, kläder jag inhandlat eller bara stilinspiration.

och sist men inte minst:
- mina tankar - mycket personligt kommer skrivas här, framtidsplaner, åsikter, om ni vill veta vad jag tycker om saker så är det här stället ni går till. fråga gärna något också som jag kan skriva om!

Och det var det, nu ska jag lägga mig i sängen o drömma om pizza. Är för jävla hungrig....


nån random bild från när jag hade fakedreads... blond var jag också!

en bild från helgen

bilder från helgens halloween fest har kommit upp, har sett fyra av dom och endast EN kommer jag lägga ut, just för att alla andra var så jäkla fula...



jag och martina, vi ska gå på en till halloweenfest/middag på fredag!
Då ska vi vara döda hippies, antagligen kommer det snyggare bilder då... och fler!

Dag 2. Berätta om en person som haft stor påverkan till vem du är idag.

Jag har ingen specifik person som har "gjort" mig till den jag är. Har fått klara mig på egen hand, tagit tag i mina egna problem och gjort det jag tyckt känts bra. Så någon som haft stor påverkan på mig är jag själv... men någon som alltid kommer stå mig nära är min mamma, hennes motto har alltid varit "Tänk själv", så det är vad jag fått höra hela mitt liv.. så jag och min mamma har väl på något sätt hjälpts åt att göra mig till den jag är idag!

och där va mitt väldigt tråkiga svar haha! :)


Idag och lite annat

Idag ska jag iväg på utbildning på mitt jobb kl 3.
därefter tänkte jag gå i lite butiker, kanske hitta någon snygg tröja eller nått annat fint man kan köpa och sen dra mig vidare mot ICA där jag ska köpa massa godis och lite chips.
Min kompis Linda tipsade mig om någon ny smak, typ italian cheese eller vad den hette. så tänkte testa den, får se om den är så god som hon tycker!

Uppdaterar nog innan jag åker eller kanske när jag kommer hem!

Dag 1. Lägg upp en bild på dig själv + 10 fakta



Jaha 10 fakta.. vafan
1. Jag älskar nästan all sorts mat, förutom en sak som väldigt många finner gott men som jag finner som äckligast i hela världen: Potatisgratäng.. uuh....

2. när min mamma o pappa försökte klura ut ett namn till mig ville min pappa att jag skulle heta Linn, efter hans stereo...

3. pluggar sam-media på lundellska i Uppsala (jätterolig fakta, eller hur?)

4. Bott i Uppsala hela mitt liv. (det är nu ni ska tycka synd om mig)

5. vill besöka hela världen, helst alla länder som finns.

6. tror på övernaturliga saker/att om man önskar sig något väldigt mycket och länge, så får man till slut som man önskat.

7. är besatt av tatueringar och piercingar och har planer på att tatuera hela ryggen (backpiece)

8. kom nyss på att den här faktan inte behöver handla om mig så kan ju berätta för alla att om man släpper ner en enkrona från eifelltornet i paris kan det genomborra ens skalle. Bara så ni vet liksom.

9. Vill bo utomlands när jag blir äldre, england, frankrike, italien, USA.. nån av dem.

10. jag älskar att läsa, rita, fota, sjunga, lära mig nya saker. men jag hatar att göra fel. så därför har jag svårt att ens ta tag i nånting av dessa hobbys, förutom dansa och fota för det vet jag att jag kan redan...

30 dagar av mitt jävla liv, here you go people.

många hatar sånt här men jag tycker det är helt jävla otroligt roligt!
hittade den på en blogg jag satt o läste nyss, och jag ska tydligen lägga ut dessa i 30 dagar, början på dag 1 och slutar på dag 30. Så here we go mf :)


Dag 1. Lägg upp en bild på dig själv + 10 fakta
Dag 2. Berätta om en person som haft stor påverkan till vem du är idag.
Dag 3. Mitt drömresemål.
Dag 4. Berätta ett minne från en resa.
Dag 5. Berätta om ett tillfälle du skulle vilja uppleva igen.
Dag 6. Om 10 år...
Dag 7. För 10 år sedan...
Dag 8. Sporter jag gått på genom tiderna
Dag 9. Mitt största intresse
Dag 10. Om jag blev snuskigt rik...
Dag 11. Betydelsen/Anledningen till mitt bloggnamn
Dag 12. Något jag ångrar.
Dag 13. Någonting jag oroar mig för.
Dag 14. Min största rädsla.
Dag 15. En bild på mig och min bästa vän/vänner.
Dag 16. En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 17. Mina mellannamn och vad jag tycker om dem.
Dag 18. En låt som får mig att gråta.
Dag 19. Det bästa TV/Dataspel jag någonsin spelat.
Dag 20. Innehållet i min väska.
Dag 21. Min favoritplats.
Dag 22. Något jag förut hatade men lärt mig att älska.
Dag 23. Om 50 år...
Dag 24. Min tro om vad som händer efter döden.
Dag 25. En låt som alltid får mig att må bra.
Dag 26. Berätta om din första kyss.
Dag 27. Mina favoritbloggar.
Dag 28. Mina föräldrar.
Dag 29. Såhär ser en kompis på mig.
Dag 30. Såhär ser jag på mig själv.

kameran dog

ah juste, jag lovade bilder. det kommer ni inte få, för mitt SD-kort i kameran hade booty call med min dator. så det blev inget med det inte!

men som tröst kan ni väl få nån random bild jag hittat i datorn:



snygg fransman visar vart skåpet ska stå. jag har en video också.. åååh

julie baby, you're my flame

i helgen ska jag på ännu en halloweenfest, ska vara utklädd till död hippie, kommer bli så jäkla kul haha! Första klassfesten sen vi började ettan så vi får se hur det här slutar haha!
hoppas få till många snygga bilder på mina kära klasskamrater, nyktra som onyktra.

imorgon ska jag på utbildning på mitt jobb men sen kanske jag testar lite olika outfittor för helgen, lägger väl upp lite bilder på bloggen också. yää tomorrow's fine.

sleeping my day away

börjar kl 3 idag, finare kan det inte bli. sen börjar jag mitt höstlov imorgon så vi får i princip 2 veckors höstlov! SÅ JÄVLA UNDERBART.
ska fjäska till mig lite pengar också från mamma och pappa så jag kan göra roliga saker på höstlovet här..
idag ska jag träffa Adrian och äta nachos på huset, tar med kameran så ni får lite snygga bilder också!


nån knasig bild från när jag var blondin, min kompaktkamera är tyvärr sönder (igen)
och min cam på datorn är också sönder, så det blir inte mycket bilder än för jag
orkar inte släpa på systemisen hela tiden...

peace out

godisss & en katt

ska iväg till ICA o köpa godis. GÖTT MOS!

här är min kissemisse btw :>


olivolja i håret och tandkräm på finnar

Då har jag ÄNTLIGEN fått en profilbild (som jag kommer ändra), på bloggen.
bara tillfälligt, kommer antagligen någon gång i framtiden ta snygga bilder på mig själv som kan läggas upp som header och profilbilder m.m, men inte just nu.

För övrigt har jag inte gjort ett skit idag... förutom att testa på "olivolja i håret" kuren, får se hur det kommer gå... huskurer brukar inte va min grej, minns när jag var 14 bast och min kompis tyckte jag skulle testa ha tandkräm på mina finnar så dom torkades ut. Jag såg ut som en soltorkad tomat dagen efter, haha!

Slänger väl upp någon bild senare idag!

Emeli Sandé



brukar inte va ett sånt stort fan av disco musik så.. men denna är fan riktigt bra!

lilla lovis min älskade vän



Det här är bra!

designen kommer fram

Har suttit hela dagen o försökt fixa hit och dit utan framgång så tillslut så kopierade jag bara min gamla design från min gamla blogg (elvirapihl.blogg.se) och ändrade header. Kommer såklart inte ha den här headern som jag har nu, men att fixa en kommer nog ta ett tag.. måste hitta nån som orkar ta snygga kort på mig haha!

I alla fall, ska sitta och fina till den lite extra nu, färger och text och sådant!


kan-dee shop ♥

Vad jag vill ha.. och antagligen kommer köpa....


R&B, välkommen tillbaka!

En av mina absolut största idoler är Beyoncé, hon är en sån stor inspirationskälla och en av dom bästa rösterna vi har idag, enligt mig. Hon är också en av dom bästa sångerskorna inom R&B och hiphop, hon står för något och man kan verkligen höra känslan i det hon sjunger.

Dock lyssnar jag nästan på allt från R&B till Screamo eller 80'tals dängor. Eftersom jag dansar så kanske det har lite med att R&B alltid ligger på topp... jag har dansat koreografier till fyra Beyonce låtar, Halo, If I Were A Boy, Sweet Dreams och Irreplaceable :)

Och självklart älskar jag hennes nya album "4"!


david bowie och längtan efter bakis pizza

För att alla ska förstå så har jag absolut inga bloggdesign skillz kvar, så det är därför jag inte orkat fixa till bloggen så mycket. Så det blir vitt och svart och svartvita bilder tills jag fått ett grepp om hur jag vill ha det osv.
ska försöka kika runt på olika bloggar idag och kolla efter inspiration!

för övrigt så är jag bakis och skulle kunna betala någon 300 spänn för en pizza. Eller kanske 250... men hur som helst, tar ut min längtan efter pizza över david bowie och U2, bland andra.

Hoppas alla haft en skitkul helg!

ord i en bild

för att sumera gårdagskvällen har jag bara en sak att säga:


en bild bara



idag vaknade jag 10, då börjar min första och enda lektion. hatade min mamma i ungefär 3 minuter för att hon inte väckt mig. sen gick jag och åt frukost, tog mig en kopp kaffe och såg pirates of the caribbean. life's fine!

socka



Ville bara visa min fina socka, gick tyvärr inge bra.... men den ser ut som en pippitröja fast socka.

och btw, om ni tycker att jag pratar om ointressanta saker så ställer jag denna fråga: Vad ska man annars ha en blogg till? Om man inte ska prata om ointressanta saker alltså...

vad som ger mitt liv en mening:

Denna lista är INTE i någon slags ordning. jag har bara listat allt som ger mitt liv en mening.

1. chokladpudding från icas kyldisk (ni vet den med grädde i typ?)
2. apelsinjos på morgonen, SÅ JÄVLA GOTT!
3. kaffe, det sägs att kvinnor som dricker kaffe dagligen är mindre deprimerade än kvinnor som inte dricker kaffe! (konsumerar ungefääääär 4 koppar per dag)
4. disneyfilmer
5. musik
6. att mina kompisar låter mig sjunga falsk på skolavslutningar, ni är bäst ♥
7. ODEN BRÖD PÅ COOP, godaste brödet någonsin. folks, try it out!
8. alla årstider, ni äger, hör ni det? (förutom när det piskregnar...)
9. koftor, VAD VORE JAG UTAN ER?!
10. wordfeud.
11. facebook
12. bloggen <33333333333333333333
nej jag driver herregud. skit på er, ni som läser det här har inget liv.
12 (den riktiga tolvan). riktigt goda sushi bufféer!
13. H, M, L, C, I, M, E, S, B, E (illuminati siffran tjejor, tänk på det.)
14. tomma bussar, sällsynt men världsbäst.
15. gå och lägga sig nyduschad i en nybäddad säng.. ååååh
16. gosiga män(iskor).
17. trevliga människor, snälla människor, roliga människor, bra människor, snygga människor (bara om jag får pussa på dom), johnny depp, nevershoutnever och ungefär alla andra snygga män. typ john mayer. och ryan gosling.

och massa andra saker, listan kommer kanske fyllas på. vi får se vi får se... NU SKA JAG DRICKA TÉ.
förresten, hörde ni att jag äger på rim?



hej jag heter bengt och jag jobbar på en knappfabrik

Okej. Dagen sumerar jag med VÄRLDSBÄST. nej okej inte världsbäst, det är typ storm ute så jag fick pina mig genom piskande regn och hårdaste vindar för att ta mig hem. det tog mig hela 10 minuter. (brukar klarat på 6)

I alla fall så vaknade jag upp, solen sken inte. och om den gjorde det så vet jag inte för jag var i princip sovandes hela vägen till skolan. kunde heller inte känna mina händer när jag drack kaffe så var nära att spilla ut allt...

annars så har jag haft en normal skoldag, lektioner hit och dit, sushilunch med mamma och sedan filmkunskap. Fick också reda på att jag har anställningsintervju på fredag 13.20!
har också lagat mat, hjälpt lillebror med läxan och laddat ner harry potter the death hollows part 1. (nej jag har inte sett den och ja jag är efter.)

hoppas er dag varit lika VÄRLDSBÄST som min!

P.s dagens ♥: raggsockor. bästa, någonsin.


dessa är stickade av min farmor (♥) och också en födelsedagspresent!

det går bra nu, kompis det går bra nu

Kollar the walking dead, fick typ MVG på filosofiprovet idag och kommer antagligen gå jävligt bra på psykologin också. Hörde att jag blivit fett bra i skolan folks!

snart kommer mamma hem med chokladpudding, life's fiiiiiine!



skolfoton är äckligt

Ville bara säga att skolfoton nog är det vidrigaste jag vet. Ser jag verkligen så hemsk ut?
Självförtroendet är på 0 nu. Eller möjligtvis -1.

funderar också på att bara skita i skolan imorgon, typ inte komma överhuvudtaget. ligga i sängen, mysa, värma mig. känner mig sjuk fast ändå inte. trött och seg och otaggad.
får lägga mig o sova så kanske det går över.

over and bajs.

outfitta (som hanna pee skulle sagt)



Outfit for today. JA FYFAN VA ROLIGT O INTRESSANT!

piercing 4



Piercing nr 4, fast hål i öronen räknas knappt som piercing egentligen. Men hål är det och hål kommer det förbli!
om det är svårt o se, så är det de tredje hålet! :)

Spyr på skoltoan

Sitter i skolan och har lunchrast med ingrid och hanna. vi skippade kaloppsen i matsalen och googlar upp vår lunch istället. Det funkar inte.
Slutar efter psykologin som jag har exakt om ungefär typ öh 20 minuter. Mår rätt dålig också, ungefär såhär dåligt om jag skulle överdriva, rätt mycket.

Tagen ur min senaste facebookstatus:

"Mår bajs, sitter och spyr på toaletten medan Hanna matar mig med ärsoppa från matsalens dunkla hörn. Ingrid sitter som vanligt och skrattar åt mitt hemska öde. Tror jag måste amputera bort benet också, och kanske gipsa halva mitt ansikte."

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0